DNIPRO-M 500g Üvegszálas lakatoskalapács

DNIPRO-M 500g Üvegszálas lakatoskalapács

3 599 Ft (2 834 Ft+ÁFA)

In stock

3 599 Ft (2 834 Ft+ÁFA)

Kategória:

Leírás

 Dnipro-M a kéziszerszámok új generációját mutatja be – az Ultra sorozatú lakatoskalapácsot. A prémium szegmens sorozat legfontosabb jellemzője a megnövelt szilárdság, kopásállóság és könnyű kezelhetőség.

Az „Ultra lakatoskalapács 500 g” termék jellemzői - 0. sz.

Tartósság és ergonómia

A kalapács fém alkatrészei kiváló minőségű C45-ös acélból készülnek, ami biztosítja a szerszám fokozott szilárdságát. A fő különbség a gyártás során a szelektív edzési technológia alkalmazása volt, melynek köszönhetően a kalapács különböző részein optimális keménységet lehetett elérni. Ennek eredményeként a munkában gyakran használt alkatrészek – a „ütőcsap” és a „lábujj” – keménysége 50-55 HRC, a leszállóhelyen pedig 15-20 HRC.
Érdemes megjegyezni a fémrész és a nyél közötti kötés nagy szilárdságát is, melynek köszönhetően a kalapács 600 kg-os húzóerőt is kibír.

A „Tartósság és ergonómia” termék jellemzői - 1. számú fotó

Egyszerű használat

A háromkomponensű, ergonomikus TPR fogantyú kiváló minőségű üvegszálból készült. Ez az anyag nemcsak nagy szilárdságú, hanem hozzájárul a maximális rezgéselnyeléshez az ütközésből, anélkül, hogy a vibrációt a kézre továbbítaná.

A termék jellemzői „Könnyű használat” - 2. számú fotó

Szabványosítás

Ezt a típusú kéziszerszámot a DIN1041 európai minőségi szabványnak megfelelően gyártják, amely magas megbízhatósági paramétereket jelez. Ezenkívül a Dnipro-M Ultra kalapács 100%-ban megfelel a megadott tömegnek.

A „Szabványosítás” termék jellemzői - 3. számú fotó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M 500g Üvegszálas lakatoskalapács” értékelése elsőként