DNIPRO-M BH-20 Ütvefúró (SDS+)

DNIPRO-M BH-20 Ütvefúró (SDS+)

53 600 Ft (42 205 Ft+ÁFA)

In stock

53 600 Ft (42 205 Ft+ÁFA)

5,5 J Ütőenergia, 1650 W-os teljesítmény
Új modell (korábbi: BH-190)

Használati útmutató

BH-20 a Dnipro-M legnépszerűbb kőzetfúró márkaváltása. Most még megbízhatóbb, még biztonságosabb lett, és még hatékonyabb a munka vele.

Célja

A Dnipro-M BH-20 Ütvefúró építési, javítási, bontási és szerelési munkák széles skálájára használható: szilárd anyagok fúrására, lyukak fúrására, építőkeverékek keverésére és korrekciós szétszerelésre, bontásra.

Sebesség szabályozás

A fordulatszám-szabályozás funkció lehetővé teszi a kívánt üzemmód kiválasztását egy adott típusú munkához és anyaghoz. Különböző építőkeverékek keverését is lehetővé teszi azok konzisztenciájától függően.

Dolgozzon megszakítás nélkül

A sebességváltó alumínium házát polimer burkolat borítja, amely átirányítja a levegő áramlását a motorból, erőszakosan hűti a váltót és az ütközőmechanizmust. Így 6-20 mm-es fúróval folyamatosan dolgozhat egész nap. A szünetre csak a kezelőnek lesz szüksége.

Por elleni védelem

• porálló elemek (csapágyak, motor, gomb) lehetővé teszik a hosszú munkavégzést az építkezésen

• a forgórész és az állórész tekercseit három réteg hőálló keverék borítja, a rotor pedig poliamid menettel van megerősítve. Ez megvédi a motort a por és az apró anyagrészecskék koptató hatásától, valamint növeli a túlterhelésekkel szembeni ellenállást.

Sérülés elleni védelem

Az “R-Control” mechanikus biztonsági tengelykapcsoló elkerüli a visszarúgást, amikor a gép beszorul az anyagba, megvédi a kezelőt a sérülésektől és a gépet az esetleges mechanikai sérülésektől.

Tartósság

A sebességváltó elemei krómmal és molibdénnel ötvözött, edzett acélból készülnek, ami megbízhatóságot és tartósságot biztosít a mindennapi használat mellett is. A kőzetfúró-szerelvények 2-szeres védelemmel rendelkeznek, hogy hosszú élettartamot biztosítsanak még ipari alkalmazásokban is.

Fényjelzés

  • A fúrókalapács beépített szervizjelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy előre jelezze a szerviz látogatásának szükségességét;
  • A hálózati jelzőfény megkönnyíti a hibaelhárítást, és jelzi, hogy a műszer csatlakoztatva van a hálózathoz.

Hálózati kábel

A szerszám 4 méteres, gumírozott szigetelésű tápkábellel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megőrizze mozgékonyságát az áramforrástól távol történő munkavégzés során, és még alacsony hőmérsékleteken is.

Ergonómia

  • a fő gumírozott fogantyú rezgéscsillapító rendszerrel lehetővé teszi, hogy hosszú ideig fáradtság nélkül dolgozzon;
  • gumírozott rögzítőelemek lehetővé teszik a maximális irányítást a szerszám felett, még nedves vagy poros kézzel végzett munka közben is, így biztosítva a kezelő biztonságát;
  • a kiváló minőségű gumi nem válik le és nem kopik mechanikai igénybevétel hatására, a poliamid test pedig rendkívül ellenáll az ütéseknek és leeséseknek, megvédve a belső alkatrészeket a sérülésektől.

Felszerelés

A Dnipro-M BH-20 Ütvefúró a legnépszerűbb fúró és véső szárakkal van gyárilag felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a vásárlás után azonnal elkezdjen dolgozni. A készlet tartalma biztosítja, hogy akár azonnal nekilásson a munkáknak, és a koffernek köszönhetően nem csak biztonságosan tárolhatja szerszámait, tartozékait, hanem kényelmesen a munkahelyére is szállíthatja.

 

Ütési Energia 5,5 J
Névleges teljesítmény 1650 W
Befogó típusa SDS +
Alapjárati fordulatszám 0-850 ford./perc
Az ütések száma 0-4500 ütés/perc
A súly 5,5 kg
Ütvefúrás üzemmód van
Impact mód van
Fúrási mód van
A fúró átmérője: beton 36 mm
Fúrófej átmérője: beton 100 mm
Fúrás átmérője: acél 16 mm
Fúrás átmérője: fa 45 mm
Sebesség szabályozó van
A túlterhelési tengelykapcsoló működési nyomatéka 55-60 Nm
Hálózati kábel hossza 4 m
Zajérték, Lpa, hangnyomásszint 92 dB (A)
Zajérték, Lwa, hangteljesítményszint 103 dB (A)
Rezgésérték ahHD betonfúráskor 19,2 m / s2
Vésővel való munkavégzéskor a rezgésérték 19,8 m / s2
Cikkszám: 17557000 Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M BH-20 Ütvefúró (SDS+)” értékelése elsőként