DNIPRO-M BM-140S Keverőgép

DNIPRO-M BM-140S Keverőgép

39 500 Ft (31 102 Ft+ÁFA)

In stock

39 500 Ft (31 102 Ft+ÁFA)

Célja

A BM-140S építőipari keverőt bármilyen típusú építési keverék keverésére tervezték, a festéktől és alapozótól a száraz esztrichig vagy cementhabarcsig kőforgács hozzáadásával. Az egysebességes sebességváltónak köszönhetően könnyű, és alkalmas sűrű keverékek: gipszvakolat, csemperagasztó, téglarakó ragasztó keverésére. A keverő hatékonyan működik akár 160 mm átmérőjű keverőszárral is.

Sebesség szabályozó

A különálló fordulatszám-szabályozó lehetővé teszi a kívánt fordulatszám pontos beállítását és fenntartását működés közben. Többé nem kell gombnyomással tapogatnia a kívánt mélységet a kéz megerőltetésével.

Por és szennyeződés elleni védelem

A hálózati elemek és a csapágyak por védettek. A keverő magabiztosan tud dolgozni poros építkezéseken. Megbízhatóan védve van az agresszív csiszolóportól és anyagrészecskéktől.

Gyors hozzáférés a szénkefékhez

A kefékhez való gyors hozzáférés lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt kicserélje az elhasználódott keféket, és folytassa a munkát. Az első szerviz előtti munka erőforrása legfeljebb 100 ezer liter vastag keverék (vakolat vagy csemperagasztó).

Gyors felkészülés a munkára

A géptest kompakt, a keverőszár pedig könnyen eltávolítható és két részre szedhető. A keverőt 1 perc alatt előkészítheti a munkára, és ugyanolyan gyorsan előkészítheti a szállításra.

Minőségi anyagok

A motor tekercselése réz, a reduktor fogaskerekei ötvözött és edzett acélból készülnek. Ez magas termelékenységet és kivételes megbízhatóságot biztosít. A hajtóműház öntött alumíniumból készült a nagyobb megbízhatóság, a jobb egységhűtés és a megnövelt üzemidő érdekében.

Ergonómia

A kábel hossza 3 m, így nem kell hosszabbító kábelt bedugnia vagy állandóan a konnektor közelében állnia. A kábel gumibevonatú és alacsony hőmérsékleten is jól hajlik. A keverő fogantyúi gumírozottak – a szerszámot könnyű a kezében tartani.

A keverőszár mérete 140 mm
Sebességek száma 1
Fordulatszám 0-750 ford./perc
Maximális keverési mennyiség 60 l
Munkaerő 1500 watt
Névleges teljesítmény 1400 W
Maximális teljesítmény 1600 W
Fogantyú kétkezes
Befogó típusa M 14
A tányér maximális átmérője 160 mm
A fúvóka munkarészének magassága 165 mm
Fogaskerékház anyaga alumínium
Hálózati kábel hossza 3 m
Súly keverőszárral 4,6 kg
Fordított funkció Nem
Sima kezdés Nem
Forgási sebesség szabályozás van
Cikkszám: 16958000 Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M BM-140S Keverőgép” értékelése elsőként