DNIPRO-M BP-260 6Ah Akkumulátor

DNIPRO-M BP-260 6Ah Akkumulátor

29 590 Ft (23 299 Ft+ÁFA)

In stock

29 590 Ft (23 299 Ft+ÁFA)

Akkumulátor Dnipro-M BP-260-újratölthető Li-Ion akkumulátor, 20 V feszültséggel és 6 A / h kapacitással. Kapacitív teljesítményének és kiváló önállóságának köszönhetően lehetővé teszi, hogy 100% -ban megmutassa a szerszám erőforrásait, és megállás nélkül elvégezze a szakmai feladatokat. Meg kell jegyezni, hogy az akkumulátor kompatibilis bármely 20 V-os akkus Dnipro-M szerszámmal.

Az akkumulátort 15 Li -ion cella táplálja, amelyek számos előnnyel rendelkeznek: nincs „töltési memória”, amely lehetővé teszi az akkumulátor bármikor történő feltöltését, maximális teljesítmény, még alacsony töltési sebesség mellett is, és megnövelt élettartam – Akár 400 töltési / kisütési ciklus.

A BP-260S akkumulátor minden előnye mellett 3 védelmi vonallal rendelkezik:

  • a túltöltéstől – amikor az akkumulátor töltöttsége a maximumon van, az áramellátás leáll;
  • kisülésből – ha az akkumulátor töltöttsége minimális, a szerszám automatikusan kikapcsol, és a motor leáll;
  • túlmelegedéstől – amikor az akkumulátor hőmérséklete kritikusan magas lesz, a szerszám automatikusan kikapcsol, és a motor leáll.

A még könnyebb használat és vezérlés érdekében a töltöttségi szint jelző található az elemtartón – a kezelő könnyedén lenyomhatja a jelzőgombot a hátralévő töltés mennyiségének ellenőrzéséhez.

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M BP-260 6Ah Akkumulátor” értékelése elsőként