DNIPRO-M CS-235IN Kézi körfűrész 85mm

DNIPRO-M CS-235IN Kézi körfűrész 85mm

79 900 Ft (62 913 Ft+ÁFA)

In stock

79 900 Ft (62 913 Ft+ÁFA)

Kategória:

Leírás

Főbb jellemzők

  • Ultra 48 fogas tárcsa;
  • a hasítókés lehetővé teszi a hosszú munkadarabok darabolását a tárcsa elakadásának veszélye nélkül;
  • Helyhez kötött fűrészasztalként használható;
  • 1,5 órás folyamatos munkavégzés képessége;
  • a zökkenőmentes kezdés megvédi Önt a rángatástól a munka elején;
  • öntött alumínium lemez megakadályozza a deformációt;
  • porszívó csatlakoztatásának lehetősége;
  • orsózár a könnyű tárcsacseréhez;
  • A hálózati kábel hossza 3 méter, a szigetelés pedig rugalmas gumiból készült, amely alacsony hőmérsékleten védi a töréstől.
A termék jellemzői „Fő jellemzők” - 0. számú fotó

Célja

A CS-235 IN körfűrészt hosszú és nehéz építési munkákhoz tervezték, és álló fűrészasztal készítésére is használható. Ennek a modellnek a tartóssága elegendő lesz tömeggyártásban végzett munkákhoz is, például kerti bútorokhoz vagy kerítésekhez. A nagy munkaciklusnak köszönhetően névleges terhelés mellett a fűrész több mint 1,5 órán keresztül üzemelhet változtatás nélkül.

A „Cél” termék jellemzői - 1. számú fénykép

Erős

A 2300 W-os teljesítmény és a 85 mm-es maximális vágásmélység lehetővé teszi a faanyagok, például a 80 mm vastag faanyag pontos vágását. A hasítókés jelenléte pedig lehetővé teszi a nagy munkadarabok hosszirányban történő szétbontását a tárcsa elakadásának veszélye nélkül.

Az „Erőteljes” termék jellemzői - 2. számú fotó

Egyetemes

A CS-235 IN modell fő jellemzője, hogy komplett bilincsekkel felszerelhető a gépre, vagy beépíthető a fűrész az asztallapba. Ebből a célból lyukak vannak az emelvényen.

Az „Univerzális” termék jellemzői - 3. számú fotó

Többfunkciós

A tárcsa dőlésszög-állító funkciójának köszönhetően 45˚-os szögben dolgozhat, a vágásmélység-állító mechanizmus segítségével pedig horonyműveletet (vakvágás) végezhet, mellyel csapos kötések készíthetők.

Ergonomikus
A továbbfejlesztett oldalsó fűrészpor-eltávolító rendszer lehetővé teszi a forgács elvezetését a kezelőtől, vagy porszívó csatlakoztatását adapteren keresztül.

A „Multifunkcionális” termék jellemzői - 4. számú fotó

Kényelmes kiszolgálás

A motorház fedele lapos, így könnyen cserélhető a fűrészlap, az orsózár funkció pedig lehetővé teszi, hogy cserénként csak egy kulcsot használjon. Ezenkívül a mélységrögzítő kar a fogantyú bal oldalán található, és kényelmesebbé teszi a szabályozást, amikor a fűrész a gépen van.

A „Kényelmes szolgáltatás” termék jellemzői - 5. számú fotó

Kényelmes munkavégzés

A fő fogantyú gumírozott bevonattal rendelkezik, ami kényelmesebbé teszi a használatát, a bekapcsológomb puha rugója pedig csökkenti a nyomás okozta fáradtságot. Ezen kívül van egy lágyindítás funkció, amely megakadályozza a rángatást a munka elején.

A „Kényelmes munkavégzés” termék jellemzői - 6. számú fotó

Megbízható platform

Az alaplemez 3 mm vastag öntött alumíniumból készült, elülső részén hajlítással, kompenzálja a kisebb anyagkülönbségeket, és merevítő bordákkal van megerősítve. A vágásmélység gyors megváltoztatásához van egy hozzávetőleges skála, amely lehetővé teszi a por beállítását további mérőberendezések használata nélkül, és a nulla pozíció beállításának lehetősége lehetővé teszi a skála pontosságának kalibrálását.

A „Megbízható platform” termék jellemzői - 7. számú fotó

Mobil

A 3 méter hosszú hálózati kábel lehetővé teszi, hogy hosszabbító nélkül dolgozzon (megfelelő távolságra a tápegységtől).

A kábel szigetelése rugalmas, fagyálló gumiból készült, amely működés közben nem korlátozza a mozgást és alacsony hőmérsékleten megvédi a repedésektől. A VELCRO textilszalag pedig időt takarít meg a kábeltekercselésen a kényelmes tárolás érdekében.

A „Mobile” termék jellemzői - 8. számú fotó

Felszerelés

A fűrész kiváló minőségű, 48 fogú ULTRA sorozatú fűrészlappal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a szerszám megvásárlása után azonnal elkezdhesse a munkát.

Az „Alkatrészek” termék jellemzői - 9. számú fotó
c

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M CS-235IN Kézi körfűrész 85mm” értékelése elsőként