DNIPRO-M GL-160SE Sarokcsiszoló

DNIPRO-M GL-160SE Sarokcsiszoló

29 000 Ft (22 835 Ft+ÁFA)

In stock

29 000 Ft (22 835 Ft+ÁFA)

A modell jellemzői

Ennek a Dnipro-M GL-160SE sarokcsiszolónak a fő jellemzője a Constant Power funkció (teljesítmény támogatás), amely nagy terhelés mellett is pontos és stabil munkát biztosít. A legjobb választás fém vágásához és csiszolásához, beton vágásához 30-50 mm-ig.

A termék jellemzői "A modell jellemzői" - 0. számú fotó

Célja

A GL-160SE sarokcsiszoló betonacél 22 mm-ig, fémlemez 8 mm-ig, beton 30 mm mélységig, kő, kerámia, tégla, habblokk, gázblokk vágására szolgál.
Ezenkívül ez a modell könnyen elvégzi a fa és fém köszörülésének feladatait legfeljebb 100 mm átmérőjű kefével, legfeljebb 0,5 mm átmérőjű egyenes és fonott huzallal, bármilyen szemcseméretű csiszolókoronggal, , beton csiszolás gyémántkoronggal 100 mm-ig.

A termék jellemzői "Időpont" - 1. számú fotó

Erő

A nagy teljesítményű, 1600 W-os motorral 3,8 másodperc alatt vághat le 14 mm-es betonacélt, és mindössze 2,6 perc alatt megtisztítja az 1 m hosszú varratokat.
A teljesítménytartó funkció növeli a termelékenységet és javítja a szerszámmal végzett munka kényelmét vágás vagy köszörülés közben. Terhelés és a lemez sebességének csökkenése esetén az elektronika összekapcsolja a teljesítménytartalékokat, és ezzel megakadályozza a teljesítmény csökkenését. Végezze el a munkát 15%-kal gyorsabban, mint bármely tápellátás nélküli modell.

A "Power" termék jellemzői - 2. számú fénykép

Megbízhatóság

Az alapmodellekben található védelmi szabványok mellett (RS típusú porálló csapágyak, motortekercselés lakkbevonata, kollektor érintkezési zónájának összetett kitöltése) megerősített motorvédelem került a GL-160SE-be, amely védi a tekercselés sérülésektől kővel és betonnal végzett munka során, valamint túlterhelés elleni védelmi rendszer.

A termék jellemzői "Megbízhatóság" - 3. fotó

sebességszabályozó

A fordulatszám-szabályozó jelenléte lehetőséget ad arra, hogy különféle típusú munkákkal és anyagokkal dolgozzon:
– 1-3 pozíció – bevágások eltávolítására az anyagból, letörésekhez és más kényes munkákhoz, ahol erőfeszítéseket kell tenni a szerszámon. (műanyaggal végzett munka);
– 4. pozíció – kényes anyagok csiszolásához (puha fa);
– 5. pozíció – közepes sérülés- és alakváltozásálló anyag csiszolásához (keményfa, fém);
– 6. pozíció – olyan anyagok vágására, tisztítására és csiszolására, amelyek hevítés közben nem deformálódnak, és a szálak működése során nem érintettek (fém, beton, tégla, gránit, kő, márvány felületek).

A "Speed ​​​​controller" termék jellemzői - 4-es fotó

Sima kezdés

A bekapcsolási áramkorlátozó (Soft Start funkció) csökkenti az elektromos hálózat terhelését a készülék bekapcsolásakor, megakadályozva annak gyors kopását. Ezenkívül ez az opció megakadályozza a szerszámot az éles rángatástól a bekapcsolás pillanatában.

A "Soft Start" termék jellemzői - 5. fotó

Kényelem a munkahelyen

A karosszéria kis méretei az ilyen teljesítményhez, a sebességszabályozás, a gumírozott fő fogantyú, a kétállású kiegészítő fogantyú, a 3 méter hosszú gumírozott kábel kézzelfogható kényelmet biztosít a hosszú távú munkavégzés során.

A "Munkahelyi kényelem" termék jellemzői - 6. számú fotó
Korong átmérője 150 mm
Táplálás Hálózat
Munkaerő 1400 W
A fordulatok száma 5500-10500 ford./perc
RPM támogatás Nem
Túltöltés elleni védelem van
Sebességszabályozó van
Névleges teljesítmény 1100 W
Max erő 1600 W
Teljesítmény támogatás van
Lágyindítás van
Véletlen aktiválás elleni védelem Nem
Visszazáró védelem Nem
Motor típusa Szénkefés
Fogantyú típusa hosszú
Ház típusa szabvány (csavarhúzóhoz)
Korong belső átmérője 22,23 mm
Orsó menet M14
Orsó hossza 18,5 mm
Hálózati kábel hossza 3 m
Névleges feszültség/frekvencia 220-230 V / 50 Hz
Házvédelmi osztály IP20
Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M GL-160SE Sarokcsiszoló” értékelése elsőként