DNIPRO-M GL-190S sarokcsiszoló

DNIPRO-M GL-190S sarokcsiszoló

30 000 Ft (23 622 Ft+ÁFA)

In stock

30 000 Ft (23 622 Ft+ÁFA)

A GL-190S sarokcsiszoló könnyen megbirkózik a darabolás esetén, fémlemezzel 6 mm-ig, betonnal 35 mm mélységig, kővel, kerámiával, téglával, habblokkokkal, gázblokkokkal. Ez a modell a legjobb választás akár 3 mm-es falvastagságú fém teljes vágásához (sima és profilcső, csatorna), tisztítókoronggal való csiszolásához. A beépített fordulatszám szabályzó lehetővé teszi a háztartási és professzionális feladatok széles skálájának elvégzését.

A termék jellemzői "Időpont" - 0. számú fotó

Erő

Az erőteljes, 1900 W-os motor lehetővé teszi egy 60x40x3 mm-es fém cső vágását 18 másodperc alatt, és egy 35×100 mm-es sáv vágását  M150-es betonba 50 másodperc alatt.

A "Power" termék jellemzői - 1. fotó

Megbízhatóság

Az alapmodellekben megvalósított minőségi szabványoknak (porálló RS típusú csapágyak, motortekercselés lakkbevonata, kollektor érintkezési zónájának összetételű töltése) a GL-190S modell további megerősített motorvédelemmel, keverék töltéssel rendelkezik. Az állórész tekercselés, a gumi csapágy burkolat, valamint a túlterhelés elleni védelem, amely maximális védelmet, megnövekedett élettartamot és a szerszám nehéz építési körülmények között történő használatát biztosítja.

A termék jellemzői "Megbízhatóság" - 2. számú fotó

Sebességszabályozó

A fordulatszám-szabályozó lehetővé teszi a különböző típusú munkákkal és anyagokkal történő munkavégzést kiváló minőségben és hatékonysággal:
– 1-3 pozíció – az anyagon lévő bevágások eltávolítására, letörések létrehozására és más kényes munkákra, ahol erőfeszítéseket kell tenni (műanyaggal dolgozva);
– 4. pozíció – kényes anyagok csiszolásához (puha fa);
– 5. pozíció – közepes sérülés- és kemény anyag csiszolásához (keményfa, fém);
– 6. pozíció – olyan anyagok vágására, tisztítására és csiszolására, amelyek hevítés közben nem deformálódnak, és a szálak működése során nem károsodnak (fém, beton, tégla, gránit, kő, márvány felületek).

A "Speed ​​​​controller" termék jellemzői - 3. számú fotó

Lágy indítás

A bekapcsolási áramkorlátozó (Soft Start funkció) csökkenti az elektromos hálózat terhelését a készülék bekapcsolásakor, megakadályozva annak gyors kopását. Ezenkívül ez az opció megakadályozza a szerszámot az éles rángatástól a bekapcsolás pillanatában.

A "Lágyindítás" termék jellemzői - 4. számú fotó

Kényelem a munkahelyen

A géptest kis méretei ilyen teljesítményhez, a sebességszabályozás, a gumírozott fő fogantyú, a háromállású segédfogantyú és a 3 méter hosszú gumírozott kábel hozzájárul a kényelemhez a hosszú munka során.

A "Munkahelyi kényelem" termék jellemzői - 5. számú fotó
Teljesítmény 1650 W
A fordulatok 2500-8500 ford./perc
RPM támogatás Nem
Túlterherhelés elleni védelem van
Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M GL-190S sarokcsiszoló” értékelése elsőként