DNIPRO-M GL-240 Sarokcsiszoló

DNIPRO-M GL-240 Sarokcsiszoló

38 000 Ft (29 921 Ft+ÁFA)

In stock

38 000 Ft (29 921 Ft+ÁFA)

Az álló és forgó rész műgyantával kiöntött, mely 200 C°-ig hőálló, valamint fokozott védelmet biztosít a belső alkatrészeknek a külső mechanikai hatások ellen.

Használati útmutató

Célja

A GL-240 sarokcsiszoló jó választás  akár 5 mm falvastagságú fém állványban történő vágáshoz (sima és profilcső, csatorna) és tisztítókoronggal való csiszoláshoz. 
A GL-240 gyorsan és hatékonyan vág betonacélt, fémlemezt 8 mm-ig, vagy betont 60 mm mélységig, követ, kerámiát, téglát, habot.

A termék jellemzői "Időpont" - 0. számú fotó

Modell funkció

Az erő és a forgó fogantyú jelenléte univerzálissá teszi a modellt. Mind a háztartási, mind az építőipari és gyártási szakmunkák elvégzésében napi 10 óráig segíti a kezelőjét.

A termék jellemzői "A modell jellemzői" - 1. számú fénykép

Erő

Egy nagy teljesítményű, 2400 W-os motor lehetővé teszi egy 60x40x3 mm-es hajlított csatorna vágását 16 másodperc alatt, és egy 35×100 mm-es sáv vágását M-150-es betonban 42 másodperc alatt.

A "Power" termék jellemzői - 2. számú fénykép

Megbízhatóság

Az alapmodellekben megvalósított minőségi szabványoknak (porálló RS típusú csapágyak, motortekercselés lakkbevonata, kollektor érintkezési zónájának összetételű töltése) a GL-240 modell további megerősített motorvédelemmel, keverék kiöntéssel rendelkezik. Az állórész tekercsének gumi csapágybetétje maximális szerszámvédelmet, megnövelt élettartamot és a szerszám nehéz építési körülmények között történő használatát biztosítja.

A termék jellemzői "Megbízhatóság" - 3. fotó

Lágyindítás

A bekapcsolási áramkorlátozó (Soft Start funkció) csökkenti az elektromos hálózat terhelését a készülék bekapcsolásakor, megakadályozva annak gyors kopását. Ezenkívül ez az opció megakadályozza a szerszámot az hirtelen rángatástól a bekapcsolás pillanatában.

Az indítógombon található egy kioldózár, amely megakadályozza a szerszám véletlen elindítását. Az újraindítás elleni védelem arra az esetre is vonatkozik, ha az áramellátás hirtelen megszűnik, majd újraindul.

A "Lágyindítás" termék jellemzői - 4. számú fotó

Kényelem a munkahelyen

Az 5 állású forgatható főfogantyú a 3 állású oldalfogantyúval és a 3 méteres gumírozott kábellel kombinálva sokféle munkapozíciót és kényelmet biztosít hosszú munkavégzés közben is.

A "Munkahelyi kényelem" termék jellemzői - 5. számú fotó
Munkaerő 2600 W
A fordulatok száma 6500 ford./perc
RPM támogatás Nem
Korong átmérője 230 mm
sebességszabályozó Nem
Névleges teljesítmény 2400 W
Max erő 3000 W
Power Support Nem
Sima kezdés van
Véletlen aktiválás elleni védelem igen (fogantyú kioldó)
Visszazáródó védelem van
motor típusa gyűjtő (ecset)
Fogantyú típusa hosszú
Ház típusa szabvány (csavarhúzóhoz)
A korong belső átmérője 22,23 mm
Orsó menet M14
Orsó hossza 21 mm
Hálózati kábel hossza 3 m
Névleges feszültség/frekvencia 220-230 V / 50 Hz
Házvédelmi osztály IP20
Cikkszám: 19420000 Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M GL-240 Sarokcsiszoló” értékelése elsőként