DNIPRO-M GX-50E Generátor

DNIPRO-M GX-50E Generátor

329 000 Ft (259 055 Ft+ÁFA)

Out of stock

329 000 Ft (259 055 Ft+ÁFA)

Használati útmutató

Célja

A Dnipro-M GX-50E aggregátor 5 kW teljesítményű, ami elegendő egy nyaraló megvilágításához és a háztartási készülékek működtetéséhez: hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, számítógép, vízpumpa, telefon stb. Továbbá nagy teljesítményű szerszámok ellátásához is (pl. hegesztő gép)

Stabilitás és kényelem

Az AVR funkció stabil feszültségszintet biztosít dinamikus terhelések esetén, és lehetővé teszi a kórházakban precíz laboratóriumi berendezések és orvosi eszközök csatlakoztatását a generátorhoz. A zajszint működés közben csak 74 dB.

Védelmi funkciók és tekercselés

A készülék megbízhatóan védett a következők ellen:

• túlmelegedés;
•  rövidzárlat;
•  alacsony olajszint a forgattyúházban.
A generátor 100% -ban rézmotoros tekercselést használ, amely lehetővé teszi a generátor hosszú ideig történő használatát maximális terhelés mellett. A testen van egy földelő kapocs, ami növeli a biztonságot működés közben.

Gyors indítás és folyamatos működés

A szerszám első futtatása kevesebb mint 5 percet vesz igénybe. Az összes későbbi indításra legfeljebb egy percet kell szánni. A szerszám kézi és elektromos indítókkal van felszerelve. A generátor akár 10 órát is képes megállás nélkül működni a léghűtéses motornak és a 372 g / kWh üzemanyag-fogyasztásnak köszönhetően.

Multifunkcionalitás

Az egyenáramú kapcsok (12V / 6,5A) lehetővé teszik az autó akkumulátorainak feltöltését. Az akkumulátor töltése közben ne használjon 220 V -os aljzatot.

Ellenőrzés

A szerszám egy kiegészítő ablakkal van felszerelve, amely figyelemmel kíséri az üzemanyagszintet a tartályban. Digitális kijelzővel van felszerelve, amely a következő jelzőket mutatja:

  • feszültség (V);
  • AC frekvencia (Hz)
  • üzemidő “napi” (H);
  • teljes üzemóra (H).

Elektromos szerszám aljzat

A generátor 32 A (220 V) ipari aljzattal van felszerelve, amely lehetővé teszi egy nagy teljesítményű szerszám csatlakoztatását és maximális teljesítményű használatát (gyakran nagy keresztmetszetű hegesztőberendezések vagy hosszabbítók).

Kényelmes szállítás

A generátor szállításához nagy kerekek és kiegészítő fogantyúk állnak rendelkezésre – egyszerűen és kényelmesen mozgathatja a készüléket a munkaterületen.

Minőségbiztosítás

Ennek a generátornak a megvásárlásával hosszú évekig megbízható szerszámot kap, amelynek minőségét a Dnipro-M hároméves őszinte garanciája igazolja. Ebben az időszakban ingyenes javítást és szervizt kaphat a márka szervizközpontjaiban.

Névleges teljesítmény 5000 W
Maximális teljesítmény 5500 W
Munkaerő 5000 W
Kimeneti feszültség 230 V
Üzemanyagtípus benzin
Generátor szinkron
motor típusa egyhengeres négyütemű
Motor modell 188F / 13,0 LE
Maximális üzemanyag -fogyasztás 1,8 l / óra
Indítás típusa elektromos indító / kézi
Üzemanyagtartály térfogata 25 l
Üzemanyagszint jelző van
A motor hűtése levegő
Aljzatok száma 230 V 2 db
A méret 815x530x560 mm
Zajszint 74 dB
A súly 81,5 kg
Olajmennyiség a forgattyúházban 1,1 l
DC feszültség 12V / 6,5A
Availability: Elfogyott Cikkszám: 49315000 Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M GX-50E Generátor” értékelése elsőként