DNIPRO-M HW-35 1/2″ Hálózati ütvecsavarozó 350Nm

DNIPRO-M HW-35 1/2″ Hálózati ütvecsavarozó 350Nm

38 800 Ft (30 551 Ft+ÁFA)

In stock

38 800 Ft (30 551 Ft+ÁFA)

CÉLJA

A Dnipro-M HW-35 ütvecsavarozó kulcs megbízható asszisztens M22-es méretű csavarok és anyák megmunkálásában, valamint 12*180 mm-es nagy kötőelemek fába csavarásában. Ez a modell kiváló munkát végez a fa- és fémszerkezetek beépítésében, és nélkülözhetetlen eszköze lesz a szervizek szerelőinek és az autók szerelmeseinek.

A „CÉL” termék jellemzői - 0. számú fotó

TELJESÍTMÉNY

Az erős motor akár 350 Nm forgatónyomatékot fejleszt ki, amely a 2700 ütés/perc ütésszámmal kombinálva lehetővé teszi a szerkezetek rögzítését csavarok és anyák, valamint nagy csavarok segítségével.

A „TERMELÉKENYSÉG” termék jellemzői - 1. számú fotó

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ ÉS MEGBÍZHATÓ

A nagy rögzítőelemekkel végzett munka nem igényel nagy erőfeszítést, mert az ütvecsavarozó tangenciális hatásának köszönhetően a kezelő akár egy kézzel is könnyedén kezelheti a szerszámot.

A sebességváltó háza kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, a forgórész és az állórész hőálló vegyületréteggel van bevonva. Ez lehetővé teszi, hogy hosszú ideig, megszakítás nélkül dolgozzon a szerszám hűtése érdekében.

A „KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ ÉS MEGBÍZHATÓ” termék jellemzői - 2. sz.

ERGONÓMIA ÉS KÉNYELEM

A könnyű súly és a gumírozott fogantyú lehetővé teszi, hogy fáradtság nélkül, hosszú ideig dolgozzon a szerszámmal. A hajtóműház gumibetétje még nagyobb kényelmet biztosít még olajos anyagokkal szennyezett környezetben is.

Az „ERGONÓMIA ÉS KÉNYELEM” termék jellemzői - 3. számú fotó

BŐVÍTETT BERENDEZÉS ÉS HOSSZABB TÁPKÁBEL

A készlet tartalmaz egy króm-molibdén ötvözetből készült ütőaljzat-készletet az ütvecsavarozókulccsal együtt, amely lehetővé teszi, hogy a szerszám megvásárlása után azonnal megkezdje a munkát.

A 4 m hosszú tápkábel nagyobb mozgásszabadságot biztosít a munkaterületen, és hosszabbító nélkül is lehetővé teszi a magasban végzett munkát.

A termék jellemzői „KIHOSSZÍTOTT CSOMAG ÉS HOSSZABBÍTOTT TÁPKÁBEL” - 4. sz.
Erő 950 W
Nyomaték mértéke 350 Nm
Alapjárati fordulatszám 2200 ford./perc
Csatlakozó négyzet mérete négyzet 1/2″
Max. rögzítési méret, osztály 5.6 M22
Beat frekvencia 2700 ütés/perc
Súly 3,8 kg
Hálózati kábel hossza 4 m
Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M HW-35 1/2″ Hálózati ütvecsavarozó 350Nm” értékelése elsőként