DNIPRO-M PL-113 Elektromos Gyalu

DNIPRO-M PL-113 Elektromos Gyalu

40 900 Ft (32 205 Ft+ÁFA)

In stock

40 900 Ft (32 205 Ft+ÁFA)

A PL-113 elektromos gyalu a legjobb választás a mindennapi, hosszú távú használatra. Tökéletes mind fatermékek tömeges megmunkálásához, mind fabevonattal végzett munkákhoz, valamint otthoni használatra.

A "CÉL" termék jellemzői - 0. számú fotó

TELJESÍTMÉNY

Az erős 1100 W-os motor megnöveli a munkaciklust, és lehetővé teszi akár 110 mm széles munkadarabok megmunkálását is, 3 mm-es maximális gyalulási mélységgel. Ez lehetővé teszi, hogy megoldja az összes kijelölt feladatot, kevesebb időt fordítva a munkaszünetre.

A "TELJESÍTMÉNY ÉS TELJESÍTMÉNY" termék jellemzői - 1. fotó

BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM

A véletlen indítás elleni védelem gombja maximális biztonságot nyújt az elektromos gyalu használatakor, és egy további fogantyú is biztosított a gyalu biztonságos tartásához. Ezenkívül minden kezelőszerv gumírozott, ami növeli a vezérlést működés közben.

A "BIZTONSÁG ÉS KÉNYELM" termék jellemzői - 2. fotó

MÉLYSÉGBEÁLLÍTÁS

A 0,25 és 3 mm közötti mélység beállításának lehetősége lehetővé teszi az optimális faeltávolítási réteg kiválasztását, és pontosan a kívánt érték beállítását, mivel a szabályozási lépés 0,25 mm. Például egyenetlen felület esetén a maximális értéket kell beállítani, feldolgozásnál pedig a legkisebb értéket.

A "DEPTH ADJUSTMENT" termék jellemzői - 3. fotó

Sarkítás

A két V alakú horony jelenléte a gyalu talpán lehetővé teszi különböző mélységű oldalletörések készítését. De ne felejtsük el a gyalulási mélységet „0” pozícióba állítani.

A "CHOICE OF BEVEL" termék jellemzői - 4. számú fotó

MEGBÍZHATÓSÁG

A vágótengely a gyártási szakaszban kiegyensúlyozott, csökkenti a vibráció szintjét, és ennek eredményeként javítja a megmunkált felület minőségét. Magában a tengelyben is vannak hornyok, amelyek megkönnyítik a munkát. Ez a megoldás lehetővé tette a motor túlzott terhelésének csökkentését, ami az ékbordás hajtószíjjal kombinálva nagy teljesítményt ad kisebb erővel.

A "MEGBÍZHATÓSÁG" termék jellemzői - 5. sz. fotó

KÉNYELEM ÉS LEHETŐSÉGEK

A gyalu kétoldalas késekkel van felszerelve, ami lehetővé teszi a kétszeres munkavégzést, mert ha a kések elhasználódnak, akkor csak meg kell fordítani és felszerelni őket. Szabályozásuk nem igényel különösebb szakértelmet, köszönhetően az állítócsavarok rendszerének. Ezt a folyamatot leegyszerűsíti a képekkel ellátott részletes utasítás. A csomag tartalmaz egy ST-110 állványt is, amely a szerszámot kis fugázóvá alakítja az apró alkatrészek megmunkálásának kényelme érdekében.

A "KÉNYELEM ÉS LEHETŐSÉGEK" termék jellemzői - 6. sz. fotó

HÁLÓZATI KÁBEL

A kábel szigetelése rugalmas gumiból készült, amely alacsony hőmérsékleten megvédi a megkeményedéstől, és 3 m-es hosszával hosszabbító nélkül is problémamentesen lehet dolgozni (megfelelő távolságra a hálózattól). Ezenkívül az időmegtakarítás érdekében a kábel VELCRO szövetszalaggal van felszerelve, így nem kell a kábelt a szerszám köré tekerni az egyszerű tárolás érdekében.

A "HÁLÓZATI KÁBEL" termék jellemzői - 7. fotó

Rögzítő kar

A gyalu egy  szerelő karral rendelkezik, amely megvédi a késeket és az anyagokat a sérülésektől, ha a szerszámot a gépre szerelik. Ezenkívül helyzetrögzítő funkcióval rendelkezik, amely kényelmes munkát biztosít az álló ST-110 állvánnyal.

A "PARKOLÓKAR" termék jellemzői - 8. fotó

TISZTA MUNKA

A forgácseltávolítás 2 oldalon történik, ami maximális kényelmet biztosít a szerszámmal végzett munka során, és a forgácsok összegyűjtése a csatlakoztatott porszívóban adapter segítségével véglegesen kiküszöböli a forgácsfelhalmozódással kapcsolatos problémákat.

A "CLEAN IN WORK" termék jellemzői - 9. fotó

Elektromos gyalu  Dnipro-M PL-113

Gyalulási mélység 3 mm
Gyalulási mélységosztás 0,25 mm
Gyalulási szélesség 110 mm
Munkaerő 1100 W
Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M PL-113 Elektromos Gyalu” értékelése elsőként