DNIPRO-M SH-45 HEX Bontókalapács (SH-210AV utódja)

DNIPRO-M SH-45 HEX Bontókalapács (SH-210AV utódja)

133 900 Ft (105 433 Ft+ÁFA)

In stock

133 900 Ft (105 433 Ft+ÁFA)

Célja

Az SH-45 bontó kalapáccsal gyorsan, kényelmesen és biztonságosan végezheti el a bontási munkákat otthon és építkezésen egyaránt. Fő feladata a beton, tégla és egyéb kemény anyagokból készült szerkezetek, felületek bontása, valamint az ömlesztett anyagok tömörítése.

A „Cél” termék jellemzői - 0. számú fénykép

Teljesítmény

Nagy teljesítményének köszönhetően a szerszám hosszú ideig használható nagy terhelés melletti folyamatos munkához. A légkalapács nagy bontási teljesítményt biztosít, miközben megőrzi a képességét, hogy az alaphoz képest szögben lehessen használni.

A „Teljesítmény” termék jellemzői - 1. számú fotó

Hűtő és rezgéscsillapító rendszer

Az ütőmechanizmust intenzív munkavégzés közben az alumínium hajtóműház tartja hűvösen, a széles szellőzőnyílások pedig segítik a motor hatékony hűtését.

Az AVT technológia csökkenti a vibráció negatív hatását, biztonságossá és kényelmessé téve a hosszú távú munkát, védve a foglalkozási megbetegedésektől.

A „Hűtő- és rezgéscsillapító rendszer” termék jellemzői - 2. számú fotó

Intenzív munka

A szerszámrögzítő edzett acélból készült, molibdén hozzáadásával, ami növeli a nagy terhelésekkel szembeni ellenálló képességét, és lehetővé teszi, hogy hosszú ideig intenzív üzemmódban működjön. Az SH-45 bontókalapács ideális mindennapi professzionális használatra.

Az „Intenzív munka” termék jellemzői - 3. számú fotó

Mobilitás

A szerszám hosszú gumírozott kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy hosszabbító kábel nélkül nagy területeken dolgozzon. Ezenkívül a könnyű használat és a munkavégzés során a kezek terhelésének csökkentése érdekében a légkalapács rendelkezik a „Start” gomb rögzítésére szolgáló funkcióval. A kezelőnek nem kell lenyomva tartania a bekapcsológombot folyamatos működés közben.

A „Mobilitás” termék jellemzői - 4. számú fotó

Kényelmes és biztonságos munkavégzés

A gumírozott szerszámfogantyúk megakadályozzák a megcsúszást, így a poros környezetben vagy nedves kézzel végzett munka kényelmes és biztonságos. A kiegészítő fogantyú bármilyen munkakörnyezetben a szerszám számára kényelmes pozícióba szerelhető.

Termékjellemzők „Kényelmes és biztonságos munkavégzés” - 5. számú fotó

Karbantartás és felszerelés

Az SH-45 modell sebességváltója nem igényel folyékony olajat, így hosszabb ideig működik karbantartás nélkül. A légkalapács készlet tartalmazza az induláshoz szükséges teljes készletet, beleértve a csákányt és a vésőt. Csomagolja ki a szerszámot, és kezdje el a munkát.

A „Karbantartás és felszerelés” termék jellemzői - 6. számú fotó
Chuck típusú SDS-HEX 30mm
Becsapódási erő 45 J
Ütések száma 2100 ütés/perc
Súly 18,5 kg
Rezgéscsillapító rendszer Van
Névleges teljesítmény 1850 W
A bekapcsoló gomb lezárása Van
Porálló gomb Van
Hálózati kábel hossza 4 m
Sima kezdés Nem
Hangsugárzási nyomásszint, Lpa 93 dB(A)
Hangteljesítmény szint, Lwa 104 dB(A)
Olaj típus Zsír
Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M SH-45 HEX Bontókalapács (SH-210AV utódja)” értékelése elsőként