-12%

DNIPRO-M SI-122 Forrasztópáka Akkumulátorral és töltővel

DNIPRO-M SI-122 Forrasztópáka Akkumulátorral és töltővel

45 500 Ft 40 000 Ft (31 496 Ft+ÁFA)

In stock

45 500 Ft 40 000 Ft (31 496 Ft+ÁFA)

Kategória:

Leírás

Célja

Az innovatív kompakt SI-12 forrasztópáka maximális mobilitást biztosít, lehetővé téve, hogy közvetlenül a munka területére vigye, és olyan nehezen elérhető helyeken dolgozzon, ahol nincs lehetőség a hálózatra való csatlakoztatásra. Különösen fontos az autóvillamossági szerelők és a szerelési munkák számára.

A „Cél” termék jellemzői - 0. számú fénykép

Teljesítmény

 • 60-70 másodperc alatt maximum 400 °C hőmérsékletre melegszik fel. Ez a hőmérséklet biztosítja a legtöbb munka elvégzését a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban;
 • üzemi hőmérséklet 230 °C, felmelegedés 30 másodpercig – csak fél perc és máris elkezdheti a munkát;
 • az akkumulátor élettartama VR-122 2A akkumulátorral akár 75 perc, a VR-125 4A akkumulátorral pedig akár 150 perc. Ez az idő elegendő szinte bármilyen bonyolultságú munka elvégzéséhez;
 • A kerámia fűtőelem használatának köszönhetően az Sl-12 modell jelentősen hosszabb élettartammal rendelkezik, és könnyen eléri a maximális hőmérsékletet.
A „Teljesítmény” termék jellemzői - 1. számú fotó

Ergonómia és kényelem

 • A forgófej lehetővé teszi a forrasztópáka 5 különböző pozícióban történő rögzítését – a beállítási szög tartománya 0-90°. Ez lehetővé teszi, hogy a szerszám elérje a nehezen elérhető helyeket, és a lehető legkényelmesebben helyezze el a kezében;
 • a forrasztópáka speciális bemélyedése lehetővé teszi, hogy bármilyen felületre helyezze a fűtőelemmel való érintkezés nélkül. Az ujjak pihenésére és védelmére is szolgál;
 • A LED-es világítás lehetővé teszi a munkafelület teljes megvilágítását, ami különösen fontos a nehezen elérhető helyeken és az autóelektromos berendezésekben végzett munka során.
 • A készlet 2 féle hegyet tartalmaz: tű típusú és lapos. Könnyen és gyorsan cserélhetők további kulcsok használata nélkül.
Az „Ergonómia és kényelem” termék jellemzői - 2. számú fotó

Jelzés

 • A beépített akkumulátor töltésjelzőnek köszönhetően kiszámíthatja a hozzávetőleges működési időt;
 • A forrasztópáka egy jelzővel van ellátva, amely jelzi az üzemi hőmérsékletre való felmelegedés és a lehűlés folyamatát, hogy a felhasználó véletlenül se érintse meg a forró hegyet.
A termék jellemzői «Jelzés» - fotó #3

Akkumulátor Dnipro-M BP-122 2,0 Ah

A BP-122 akkumulátor kompakt méretekkel és alacsony tömeggel (150 g) rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen pozícióban, magasságban dolgozzon az akkumulátoros szerszámmal, és kevésbé fáradjon el.

A termék jellemzői „Akkumulátor Dnipro-M BP-122 2,0 Ah” - 4. sz.

Hosszú élettartam

A modell 400 töltési/kisütési ciklust képes kibírni kapacitásvesztés nélkül. Ez lehetővé teszi az akkumulátor hosszú távú használatát anélkül, hogy aggódnia kellene a teljesítmény romlásától.

Megbízhatóság

A BP-122 akkumulátor védett a túltöltéstől, túlkisüléstől és túlmelegedéstől. Nem kell attól tartania, hogy az akkumulátor hirtelen meghibásodik – a védelmi rendszerek nagyfokú megbízhatósággal rendelkeznek.

Termékjellemzők „Hosszú élettartam” - 5. számú fotó

Töltő a Dnipro-M FC-122 csavarhúzóhoz

A Dnipro-M FC-122 töltőt az akkumulátor gyors töltésére tervezték. A jelző jelenléte lehetővé teszi az akkumulátor töltöttségi állapotának pontos meghatározását.

A „Töltő a Dnipro-M FC-122 csavarhúzóhoz” termék jellemzői - 6. sz.

Sajátosságok

 • áram – 2 A;
 • kimeneti feszültség – 12 V;
 • hálózati frekvencia – 50 Hz;
 • az akkumulátor feszültsége 12 V.
Termékjellemzők „Jellemzők” - 7. számú fotó
Táplálás Akkumulátor
Akkumulátor feszültség 12V
típus Akkus forrasztópákák
Névleges feszültség 10,8 V
Maximális feszültség 12 V
Üzemhőmérséklet 230 °C
Maximális hőmérséklet 400 °C
Felfűtési idő az üzemi hőmérsékletre 30 mp
Felfűtési idő a maximális hőmérsékletre 70 mp
Por és víz elleni védelem mértéke IR20
Súly akkumulátor nélkül 0,2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M SI-122 Forrasztópáka Akkumulátorral és töltővel” értékelése elsőként