DNIPRO-M BG-15X Kettősköszörű

DNIPRO-M BG-15X Kettősköszörű

25 900 Ft (20 394 Ft+ÁFA)

In stock

25 900 Ft (20 394 Ft+ÁFA)

Kategória:

Leírás

Célja

A Dnipro-M BG-15X köszörűt vastag rozsdaréteg eltávolítására tervezték alkatrészekről, valamint apró alkatrészek és szerszámok élezésére, csiszolására, mint például kések, ollók, fejszék és lapátok, vésők, különféle kerti szerszámok stb. .d.

A BG-15X modell két normál (szürke) elektrokorundból készült kerékkel van felszerelve, amelyek átmérője 150 mm és vastagsága 16 mm, különböző szemcseméretekkel – 36P és 60P. Ez lehetővé teszi, hogy a durva durva munkákat (anyageltávolítás és formázás) és a befejező munkákat (élezés) egyaránt jól végezze.

A „Cél” termék jellemzői - 0. számú fénykép

Teljesítmény

Az akár 250 W teljesítményű aszinkron motor réz tekercseléssel lehetővé teszi a gép egész munkanapon át (akár 8 órán át) történő használatát a szerszám károsodása nélkül.
A gyűjtőegység hiánya biztosítja a könnyű karbantartást, a beépített termoelektromos biztosíték pedig védi a szerszámot a túlmelegedéstől és megakadályozza a túlterhelésből eredő meghibásodást.

A „Teljesítmény” termék jellemzői - 1. számú fotó

Kompaktság

A gép könnyű, így könnyen szállítható a munkaterületre anélkül, hogy egy adott munkaasztalhoz kellene kötni. Kompakt méreteinek köszönhetően a gép kis műhelyben vagy garázsban is elhelyezhető, mivel nem igényel sok helyet.

A „Compact” termék jellemzői - 2. számú fénykép

Biztonság

A gép lehetővé teszi az anyag előtolási szögének kiválasztását állítható kapaszkodók segítségével. Ez biztonságossá és ellenőrzötté teszi a feldolgozási folyamatot, valamint segít megóvni a kezelőt az ütésektől.A
biztonsági fémvédők eltereli a szikrákat a kezelőtől, megvédve őt és a munkaterületet a feldolgozott anyag részecskéitől származó sérülésektől.
A védő, átlátszó polikarbonát képernyők jobb ellenőrzést biztosítanak a munkafolyamat felett, és megvédik a kezelőt a szikráktól. A képernyők egymástól függetlenül állíthatók. A készlet egyszerre 4 képernyőt tartalmaz: nagyítással és anélkül.

A „Biztonság” termék jellemzői - 3. számú fotó

Kényelem a munkahelyen

A gép lágyindító rendszerrel rendelkezik, melynek köszönhetően az élezőtárcsák bekapcsoláskor fokozatosan felgyorsulnak. Ez csökkenti az indítási vibrációt és javítja a biztonságot, valamint csökkenti az elektromos hálózat terhelését. A tengelyen lévő csillapítóbetétek szintén segítenek csökkenteni a működés közbeni vibrációt.
Gumírozott lábak és kiegészítő rögzítő furatok biztosítják a gép stabilitását működés közben.

A „Munkahelyi kényelem” termék jellemzői - 4. számú fotó
Ellátás Hálózati
A csiszolókorong átmérője 150 mm
Fordulatszám 2950 ford./perc
Üzemi teljesítmény 190 W
Névleges teljesítmény 150 W
Maximális teljesítmény 250 W
Hálózati feszültség 230 V
Csiszolókorong vastagsága 16 mm
Korong átmérő 32 mm
Szemcseméret 36R és 60R
Telepítés típusa asztali
Motor típusa aszinkron
Súly 4,6 kg
Munkaterület világítás Nem
Porálló gomb Van
Tengely átmérője 16 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M BG-15X Kettősköszörű” értékelése elsőként