DNIPRO-M BG-20X Kettősköszörű

DNIPRO-M BG-20X Kettősköszörű

40 900 Ft (32 205 Ft+ÁFA)

In stock

40 900 Ft (32 205 Ft+ÁFA)

Kategória:

Leírás

A Dnipro-M BG-20X köszörűt különféle méretű alkatrészek és szerszámok megmunkálásával kapcsolatos munkák széles skálájára tervezték: vastag rozsdaréteg eltávolítása, élezés, köszörülés, anyag eltávolítása vagy geometria alakítása.
Alkalmas nagy műhelyben vagy vállalkozásban való használatra. Kényes munkákhoz (élezés, köszörülés) és nagy mennyiségű anyag eltávolítására egyaránt használható.

A géphez két normál (szürke) elektrokorund kerék tartozik, amelyek átmérője 200 mm és vastagsága 20 mm, különböző szemcsemérettel. Ez lehetővé teszi mind a durva durva munkák (anyageltávolítás és formázás), mind a befejező munkák (élezés) gyors elvégzését.

A „Cél” termék jellemzői - 0. számú fénykép

Teljesítmény

A BG-20X modell egy aszinkron motorral van felszerelve réz tekercseléssel, legfeljebb 520 W teljesítménnyel, amely lehetővé teszi a gép egész munkanapon át (akár 8 órán át) történő használatát a berendezés károsodása nélkül. Ezenkívül nincs elosztó-szerelvény, ami leegyszerűsíti a berendezés karbantartását és gondozását.
A gépet termoelektromos biztosítékkal is ellátták, amely megvédi a túlmelegedésből eredő meghibásodástól.

A „Teljesítmény” termék jellemzői - 1. számú fotó

Fenntarthatóság

A gép súlya 9,1 kg, ami biztosítja a stabilitását a munkapadon. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a gépet egy személy könnyen szállítsa. Ennek a súlynak köszönhetően a modell nagyobb stabilitással rendelkezik működés közben.

A „Fenntarthatóság” termék jellemzői - 2. sz. fotó

Biztonság

A mester önállóan választhatja meg az anyag előtolási szögét az élezőgép állítható állványainak köszönhetően. Ez biztonságossá és ellenőrzötté teszi a feldolgozási folyamatot, valamint megvédi a kezelőt az ütésektől.A gép fém védőburkolatokkal van felszerelve, amelyek elvezetik a szikrákat a kezelőtől, megóvva őt és a környezetet a sérülésektől.
A szerszám átlátszó polikarbonát védőernyőkkel is rendelkezik, amelyek megvédik a kezelőt a szikráktól, és lehetővé teszik a munkafolyamat irányítását. A képernyők egymástól függetlenül állíthatók. A készlet 4 képernyőt tartalmaz egyszerre: nagyítással és anélkül.

A „Biztonság” termék jellemzői - 3. számú fotó

Kényelem a munkahelyen

  • A lágyindító rendszer biztosítja a sebesség fokozatos növelését a csiszolókorongok által. Ez csökkenti a vibrációt a gép indításakor és csökkenti az elektromos hálózat terhelését;
  • a tengelyen lévő csillapítóbetétek csökkentik a tárcsa rezgésének szintjét;
  • A gumírozott lábak és a kiegészítő rögzítőfuratok növelik a gép stabilitását működés közben.
A „Munkahelyi kényelem” termék jellemzői - 4. számú fotó
Ellátás Hálózati
Csiszolókorong átmérője 200 mm
Fordulatszám 2950 ford./perc
Üzemi teljesítmény 420 W
Névleges teljesítmény 350 W
Maximális teljesítmény 520 W
Hálózati feszültség 230 V
Csiszolókorong vastagsága 20 mm
Korong átmérő 32 mm
Szemcseméret 36R és 60R
telepítés típusa asztali
motor típusa aszinkron
Súly 9,1 kg
Munkaterület világítás Nem
Porálló gomb Van
Tengely átmérője 18 mm
Szorító alátét ülőke 16 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M BG-20X Kettősköszörű” értékelése elsőként