DNIPRO-M BG-20LX Kettősköszörű

DNIPRO-M BG-20LX Kettősköszörű

45 900 Ft (36 142 Ft+ÁFA)

In stock

45 900 Ft (36 142 Ft+ÁFA)

Kategória:

Leírás

Célja

A Dnipro-M BG-20LX köszörűt különféle méretű és formájú alkatrészek és szerszámok megmunkálására tervezték: olló, kések, fejszék, vésők, kerti szerszámok stb. Vastag rozsdarétegek eltávolítására, munkadarabok élezésére, csiszolására és kiegyenlítésére, illetve az alkatrészek geometriájának kialakítására szolgál.

A géphez két normál (szürke) elektrokorund kerék tartozik, amelyek átmérője 200 mm és vastagsága 20 mm. A kerekek különböző szemcseméretűek (36P és 60P). Ez lehetővé teszi mind a durva durva munkák (anyageltávolítás és formázás), mind a befejező munkák (élezés) gyors elvégzését.

A „Cél” termék jellemzői - 0. számú fénykép

Háttérvilágítás

A gép fényes LED-es zseblámpával van felszerelve, amely megvilágítja a munkaterületet, lehetővé téve a kezelő számára az anyag feldolgozását még nem megfelelő külső megvilágítás mellett is. A zseblámpa fehér fényű LED elemekkel rendelkezik, ami biztosítja a kezelési terület jó láthatóságát a munkaterületen lévő szikrák jelenlétében.
A lámpa egy rugalmas rúdra van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy saját belátása szerint helyezze el, a helyzettől függően. A széles fényszögnek köszönhetően a lámpa nem csak a csiszolási területet, hanem az élezőgép előtti munkaterületet is hatékonyan megvilágítja.

A „Háttérvilágítás” termék jellemzői - 1. számú fotó

Teljesítmény

A gép réztekercseléses aszinkron motorral van felszerelve, melynek teljesítménye akár 520 W, amely lehetővé teszi a teljes munkanapon át (akár 8 órán keresztül) történő használatát a szerszám károsodása nélkül.
A BG-20LX modellben nincs elosztószerelvény, ami leegyszerűsíti a berendezés karbantartását. A gépet termoelektromos biztosítékkal is ellátták, amely megvédi a túlmelegedéstől és a túlterhelésből eredő meghibásodástól.

A „Teljesítmény” termék jellemzői - 2. számú fotó

Ergonómia és biztonság

A gép súlya 9,1 kg, amely lehetővé teszi, hogy egy személy könnyen szállítsa. Ez biztosítja a berendezés stabilitását is a munkahelyen. Ennek a súlynak köszönhetően a modell nagyobb stabilitással rendelkezik működés közben.

A gép lehetővé teszi az anyag előtolási szögének önálló kiválasztását az állítható állványoknak köszönhetően. Ez a munkafolyamatot szabályozottá és ezáltal biztonságosabbá teszi.
A fém védőburkolatok elvezetik a szikrákat a kezelőtől, védve őt a sérülésektől és a környező munkaterületet a sérülésektől.
A polikarbonátból készült átlátszó védőernyők védik a kezelőt a szikráktól és lehetővé teszik az anyagfeldolgozási folyamat egyértelmű irányítását. A képernyők egymástól függetlenül állíthatók. A gép négy ilyen képernyővel van felszerelve egyszerre: nagyítással és anélkül.

Az „Ergonómia és biztonság” termék jellemzői - 3. számú fotó

Kényelem a munkahelyen

Az élezőtárcsák a lágyindító rendszernek köszönhetően fokozatosan gyorsulnak fel. Csökkenti a vibrációt a berendezés bekapcsolásakor, biztonságossá teszi az indítást, valamint csökkenti az elektromos hálózat terhelését A tárcsa
rezgésszintjének csökkentését a forgórész tengelyén lévő csillapító betétek is biztosítják.
A gumírozott lábak és a kiegészítő rögzítőfuratok stabilitást biztosítanak a szerszámnak működés közben.

A „Munkahelyi kényelem” termék jellemzői - 4. számú fotó
Ellátás Hálózati
Csiszolókorong átmérője 200 mm
Célja egyetemes
Fordulatszám 2950 ford./perc
Üzemi teljesítmény 420 W
Névleges teljesítmény 350 W
Maximális teljesítmény 520 W
Hálózati feszültség 230 V
Csiszolókorong vastagsága 20 mm
Korong átmérő 32 mm
Szemcseméret 36R és 60R
telepítés típusa asztali
motor típusa aszinkron
Súly 9,2 kg
Munkaterület világítás Van
Munkaterület világítás Van
Porálló gomb Van
Tengely átmérője 18 mm
Szorító alátét ülőke 16 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M BG-20LX Kettősköszörű” értékelése elsőként