-10%

DNIPRO-M BH-40 ÜTVEFÚRÓ – VÉSŐ -BONTÓ Kalapács (SDS-MAX)

DNIPRO-M BH-40 ÜTVEFÚRÓ – VÉSŐ -BONTÓ Kalapács (SDS-MAX)

209 000 Ft 189 000 Ft (148 819 Ft+ÁFA)

In stock

209 000 Ft 189 000 Ft (148 819 Ft+ÁFA)

2-15 J Ütés energia, 1500 W Maximális teljesítmény

A Dnipro-M BH-40 Bontó-kalapács kényelmes és gyors lyukak fúrására használják legfeljebb 52 mm átmérőjű fúróval kemény és puha anyagokban, bontáshoz és egyéb építési és javítási munkákhoz.

40 mm-ig fúrA névben szereplő “40” szám azt jelenti, hogy képes folyamatosan (megszakítás nélkül) dolgozni akár 40 mm átmérőjű fúrókkal.
lyukasztógép
A modell kiváló választás:
  • Légkondicionálóval foglalkozó szakemberek számára;
  • Fűtési, vízvezeték- és elektromos kábelek járatainak kialakításához;
  • A földeléssel, elektromos hálózat bevezetésével foglalkozóknak;
  • Útépítési munkákhoz.
Megbízhatóság és kitartás

A kőzetfúró belső alkatrészeit zord környezetben történő napi használatra tervezték.

A kezelőszervek védve vannak a portól, a poliamid ház pedig -70 °C-ig rendkívül ellenáll az ütéseknek, leejtéseknek és fagynak.

Perforátor hordó
Kifinomult védelmi rendszer
Az R-Control mechanikus biztonsági tengelykapcsoló elkerüli a visszarúgást, amikor a szerszám beleakad az anyagba, így megóvja a kezelőt a sérülésektől és a szerszámot a töréstől.
A porálló alkatrészek (csapágyak, motor, gombok és kapcsolók) hosszabb ideig használhatók az építkezés körülményei között, míg a tokmányház megakadályozza a törmelék és szennyeződés bejutását a tokmányba.
A forgórész és az állórész tekercseit három réteg hőálló keverék borítja, a rotor pedig poliamid menettel van megerősítve. Ez megvédi a motort a por, a finom anyagrészecskék koptató hatásától és növeli a túlterhelés ellenállását.
Fényjelzés
Perforátor hordó

IndikátorA hálózati jelenlét jelzője megkönnyíti a hibaelhárítást, és értesíti, ha az eszköz csatlakozik a hálózathoz. Ez különösen akkor hasznos, ha magasban vagy áramforrástól távol dolgozik.

IndikátorA szervizigény jelző értesíti Önt, ha hamarosan szervizre lesz szükség. Ez segít előre jelezni az időt, minimalizálni a veszteségeket és garantálni a munka befejezését.

Aktív szerszámhűtés

A rendszer 40%-kal tovább segíti a folyamatos működést azáltal, hogy nemcsak a motort, hanem az ütőszerkezetet és a sebességváltót is hűti:

  • A hideg levegő átáramlik a motoron, a vezérlőpanelen, a hajtóműházon és az ütközőmechanizmuson, a hő nagy részét a fémházból veszi és a szerszámon kívülre vezeti.
  • A hűtőrendszer bemeneti és kimeneti nyílásánál található széles légcsatornáknak köszönhetően az elszívott levegő nem fúj a kezelő arcába, függetlenül a szerszám helyzetétől. Ez segít a munkafolyamat pontosabb irányításában.
  • A hajtómű házburkolata magnéziumötvözetből készült, és emellett elvezeti a hőt a sebességváltóból, és elvezeti a légkörbe.
Perforátor hordó
Okos elektronika

Az eszköz széles funkcionalitással és számos védelmi rendszerrel rendelkezik.

okos elektronika

Állandó elektronika
Stabil működést biztosít bármilyen terhelés mellett
Sima kezdés
A szerszám indításakor előforduló éles rándulások elkerülése, valamint az indítóáramok csökkentése és a motor élettartamának jelentős növelése érdeklében.
Sebesség szabályozás

A fordulatszám-szabályozás funkció lehetővé teszi egy bizonyos típusú munkához és anyaghoz szükséges üzemmód kiválasztását.Az eszköz terhelés alatti fordulatszám-funkcióval rendelkezik, amely garantálja a legmagasabb teljesítményt bármilyen alkalmazás esetén.

Perforátor hordó
Könnyű szerszámcsere
Könnyű szerszámcsere
A BH-40 Bontó-Fúró SDS-Max befogótokmánnyal van felszerelve, amely a gyors szerszám cserét garantálja, egy mozdulattal. Segítségével egy kézzel gyorsan felszerelheti a gépet.
Gumírozott hálózati kábel
Gumírozott hálózati kábel
A 4 méteres nagy szilárdságú, gumírozott szigetelésű hálózati kábel lehetővé teszi a felhasználó mobilitásának fenntartását még fagypont alatti hőmérsékleten vagy az áramforrástól megfelelő távolságban végzett munka során is. A kábel belsejében található speciális megerősítő menet tovább növeli a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást.
Tárolás és szállítás
Tárolás és szállítás
A készletben található koffer tartós és ütésálló ABS műanyagból készült, és lehetővé teszi a berendezések, védőfelszerelések és egyéb tartozékok biztonságos tárolását, amelyekre a működés során szükség lehet.
Rezgésszint
A legkisebb a Dnipro-M forgókalapácsok között, valamint az egyik legkisebb a kategóriában
Perforátor hordó
Ütés erő 2-15 J
Javasolt fúrási átmérő, fúró 25-40 mm
Névleges teljesítmény 1500 W
Befogó típusa SDS-max
Alapjárati fordulatszám 150-305 ford./perc
Az ütések száma 1380-2760 bpm
Súly 9,1 kg
Kalapácsos fúrási mód Igen
Impact mód Igen
Fúró mód Nem
Fúrás átmérőjű fúró: beton 52 mm
A furat átmérője: beton 160 mm
Sebességszabályozó Igen
Biztonsági tengelykapcsoló működési nyomatéka 50-65 Nm
Hálózati kábel hossza 4 m
Perforátor típus Ütő energia
A bekapcsoló gomb lezárása igen, véső üzemmódban
Sima kezdés Igen
RPM támogatás Igen
Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M BH-40 ÜTVEFÚRÓ – VÉSŐ -BONTÓ Kalapács (SDS-MAX)” értékelése elsőként