DNIPRO-M SH-8H Bontókalapács

DNIPRO-M SH-8H Bontókalapács

63 600 Ft (50 079 Ft+ÁFA)

In stock

63 600 Ft (50 079 Ft+ÁFA)

Az SH-8H bontókalapácsot egyszerű bontási munkákhoz használják építkezésen. Használható beton és tégla bontására, perselykalapálásra, speciális vésővel vájat készítésére, cserép bontására. Teljesítménye hasonló az SDS-Max bontókalapácséhoz, de észrevehetően könnyebb. Ez lehetővé teszi a kezelő számára, hogy lényegesen kisebb erőfeszítéssel ugyanazt a hatékonyságot érje el.

A "Cél" termék jellemzői - 0. számú fotó

Hűtőrendszer és avt technológia

A sebességváltó alumínium háza hűtést biztosít az ütőmechanizmus számára, míg műanyag háza megóvja a felhasználót a forró alkatrészekkel való érintkezéstől, biztonságot és kényelmet biztosítva az intenzív munkavégzés során bármilyen helyzetben.

A rezgéscsillapító rendszer csökkenti a lökésszerű terhelés hatását, így a kezelő hosszú ideig biztonságosan dolgozhat, védve a foglalkozási megbetegedésektől.

A termék jellemzői "Hűtőrendszer és avt technológia" - fotó #1

Egyszerű használat

Az SH-8H légkalapácsot kényelmesen tarthatja poros környezetben vagy nedves kézzel – a szerszám gumírozott fogantyúja megakadályozza a csúszást. Annak érdekében, hogy a kezelő könnyebben dolgozhasson a folyamatos véső üzemmódban, a szerszám rendelkezik az indítógomb reteszelő funkciójával.

A termék jellemzői "Könnyű használat" - 2. számú fotó

Kényelmes munkavégzés

A szerszám 12 különböző pozícióban rögzíthető, ami változékonyságot biztosít a szerszám használatában és csökkenti a szerszámkopást. A készletből egy kiegészítő fogantyú lehetővé teszi a szerszám kívánt pozícióba állítását a különböző irányokba történő munkavégzéshez.

A "Kényelmes munkavégzés" termék jellemzői - 3. számú fotó

Mobilitás

Az SH-8H légkalapács kényelmesen használható nagy területeken. A szerszám 4 m-es kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a mester mobil maradjon hosszabbító kábel nélkül. Ezenkívül a gumírozott bevonatnak köszönhetően a kábel rugalmas marad a hidegben is.

A "Mobilitás" termék jellemzői - 4. fotó

Minden, ami a munkához kell

Csomagolja ki a szerszámot, és kezdje el a munkát. Az egyszerű tárolás és szállítás érdekében a szerszámot és a tartozékokat ütésálló műanyagból készült tokban tároljuk.

A termék jellemzői "Minden, ami a munkához kell" - 5. számú fotó
Kategória:

Leírás

Ellátás Hálózat
A patron típusa SDS-max
Ütésenergia 8. j
Az ütések száma 4100 ütés/perc
A súly 5,5 kg
Rezgéscsillapító rendszer van
Névleges teljesítmény 1300 W
A munka irányzat fal, padló
Szög beállítása igen, 12 pozíció
Sebességszabályozó Nem
Termelékenység 5 tonna beton naponta
Bekapcsológomb zár van
Porálló gomb van
Hálózati kábel hossza 4 m
Lágyindítás Nem
Hangsugárzási nyomásszint, Lpa 91,7 dB(A)
Hangteljesítmény szint, Lwa 100 dB(A)
Házvédelmi osztály IP20

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M SH-8H Bontókalapács” értékelése elsőként