DNIPRO-M SH-25 SDS-MAX BONTÓKALAPÁCS 25J

DNIPRO-M SH-25 SDS-MAX BONTÓKALAPÁCS 25J

99 900 Ft (78 661 Ft+ÁFA)

In stock

99 900 Ft (78 661 Ft+ÁFA)

5-25 J Ütőenergia
Célja

Az SH-25H Bontókalapács egy kézi olyan stabil szerszámgép, amely egyszerűvé, biztonságossá és hatékonnyá teszi a bontási munkák széles körét otthon és építkezéseken. Lehetővé teszi a tartós anyagokból készült szerkezetek és felületek hasítását és lazítását, valamint a laza tömörítést.

A „Cél” termék jellemzői - 0. számú fénykép

Teljesítmény

A sebesség beállításának köszönhetően az eszköz lehetővé teszi a kívánt teljesítmény kiválasztását bármely munkahelyzethez. Az SH-25H légkalapács egyformán hatékony mind a kényes munkákhoz, mind a falak és válaszfalak nagyobb bontásához.

A „Teljesítmény” termék jellemzői - 1. számú fotó

Hűtőrendszer

Az alumínium hajtóműház intenzív munkavégzés közben is kiváló hűtést biztosít az ütközőszerkezetnek, a széles szellőzőcsatornák pedig a motor és a váltó hatékony hűtését teszik lehetővé. Ennek köszönhetően az SH-25H bontókalapács egész nap működhet.

A „Hűtőrendszer” termék jellemzői - 2. számú fotó

Kényelmes munkavégzés

A berendezés 12 különböző pozícióban rögzíthető. Ez sokoldalú használatot biztosít, és segít csökkenteni a kopást, valamint elősegíti a kényelmes munkavégzést bármilyen irányban. A szerszám magas romboló teljesítményt garantál, miközben megőrzi a vízszintes helyzetben történő munkavégzés képességét.

A „Kényelmes munkavégzés” termék jellemzői - 3. számú fotó

Biztonság

A megbízható és biztonságos használat érdekében a Dnipro-M SH-25H bontókalapács gumírozott fogantyúkkal rendelkezik. Lehetővé teszik a szerszám megtartását még poros környezetben vagy nedves kézzel is.

Az AVT technológia csökkenti a vibráció negatív hatását a kezelőre, így kényelmes és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé hosszú ideig.

A „Biztonság” termék jellemzői - 4. számú fotó

Kényelem

A könnyű használat és a mester mobilitása érdekében a szerszám 4 m hosszú gumírozott kábellel rendelkezik, amely nem veszíti el rugalmasságát a hidegben. Ezenkívül a modell „Start” gombzárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést folyamatos véső üzemmódban a bekapcsológomb lenyomva tartása nélkül.

A „Kényelem” termék jellemzői - 5. számú fotó

Teljes készlet

A szerszámon kívül a készlet tartalmaz egy hegyes és egy lapos vésőt. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy kiegészítő fogantyút, amely lehetővé teszi a légkalapács kívánt helyzetbe állítását bármilyen irányban történő munkavégzéshez. A szerszámokat és alkatrészeket ütésálló műanyagból készült tokban tárolják.

A „Teljes készlet” termék jellemzői - 6. számú fotó
Chuck típusú SDS-max
Becsapódási erő 5-25 J
Ütések száma 460-2300 ütés/perc
Súly 11,3 kg
Rezgéscsillapító rendszer Van
Névleges teljesítmény 1800
Sebesség szabályozó Van
Termelékenység 10 tonna beton naponta
A bekapcsoló gomb lezárása Van
Porálló gomb Van
Hálózati kábel hossza 4 m
Sima kezdés Nem
Hangsugárzási nyomásszint, Lpa 81,5 dB(A)
Hangteljesítmény szint, Lwa 101,5 dB(A)
Olaj típus Zsír
Házvédelmi osztály IP20
Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M SH-25 SDS-MAX BONTÓKALAPÁCS 25J” értékelése elsőként