DNIPRO-M JS-110SF Szúrófűrész

DNIPRO-M JS-110SF Szúrófűrész

33 800 Ft (26 614 Ft+ÁFA)

In stock

33 800 Ft (26 614 Ft+ÁFA)

Főbb jellemzők

• a hosszirányú nyél leegyszerűsíti a függőleges helyzetben végzett munkát, az anyag alól történő vágás során;
• a nagy teljesítményű, 750 W-os motor fordulatszám-fenntartó funkcióval lehetővé teszi, hogy még keményfával való munka közben is könnyű legyen a munkavégzés;
• bár a szúrófűrészt íves vágásra tervezték, még egyenes vágásnál sem vezeti a fűrészt;
• a lágy indítás;
• jó szellőzés: a reduktor fém háza hosszan tartó munkánál gyorsan elvezeti a hőt elkerülve a felmelegedést;
• öntött alumínium talp megakadályozza a deformációt;
• gyors és egyszerű pengecsere szerszámok nélkül;
• a beépített leágazó cső a porszívó csatlakoztatásához;
• ingalöket a gyors munkavégzéshez;
• a hálózati kábel hossza 4 méter, a szigetelés pedig rugalmas gumiból készült, amely alacsony hőmérsékleten is védi a töréstől;
• a befúvóból kiáramló levegő a kezelő arcától elfelé irányul.

A termék jellemzői "Fő jellemzők" - 0. számú fotó

Szakmai

Ha még nem ismeri ezt a típusú szúrófűrészt, amely nem rendelkezik a szokásos konzol alakú nyéllel, akkor érdemes figyelnie ennek a formai tényezőnek az előnyeire. A gomba alakú fogantyú lehetővé teszi a szúrófűrésszel való munkát függőleges helyzetben lévő anyagok vágásakor (például kis helyiségméretű lemezanyagok vágásakor), egyszerű vezérlését az íves vágás során, szinte anélkül, hogy a tartós erőfeszítést kellene kifejteni. Ezenkívül a modell azoknak készült, akik szeretnék vagy már elsajátították az anyag alól történő vágás technikáját. Ez a modell átvette a másik JS-110S modell minden előnyét. 

A "Professzionális" termék jellemzői - 1. fotó

Kényelmes

Ha ezt a szúrófűrészt fogja, azonnal szokatlan érzést fog észrevenni (más modellekhez képest). Ez az eltolt nyomás középpontnak köszönhető.. A merevítő fogantyúval ellentétben az a pont, ahol az erőfeszítések összpontosulnak, közelebb van a vágási területhez és az üllőhöz, ami nagy előnyt jelent a kis sugarú íves vágásoknál.

A "Kényelmes" termék jellemzői - 2. számú fotó

Szerszám nélküli pengecsere

A szúrófűrész fejlett, teljesen fémből készült szerszám nélküli pengecsere mechanizmussal rendelkezik, amely időt takarít meg, és biztonságosabbá teszi a karbantartást és még biztonságosabbá a rögzítést. A működés közben felforrósodott fűrész cseréjéhez nem kell megvárnia, amíg kihűl – csak nyomja meg a kart, és kijön a tartóból. Ezenkívül a védőernyő megdönthető vagy teljesen eltávolítható a fűrésztartó karbantartásához.

A "Szerszám nélküli pengecsere" termék jellemzői - 3. sz. fotó

Termelő

A beépített sebességszabályzó lehetővé teszi a megfelelő sebesség kiválasztását a munka típusától függően, az állandó sebesség funkció pedig a fűrész terhelésétől függetlenül egy adott frekvencián tartja a sebességet, ami lehetővé teszi egyenletes 100 x 100 mm méretű tölgyfa vágásához. Például a fémet és más kemény vagy alacsony olvadáspontú anyagokat minimális fordulatszámon vágjuk, hogy ne melegedjen túl a fűrészt, és itt jól jön a fordulatszám támogatás.

A "Produktív" termék jellemzői - 4. fotó

Funkciók

Inga funkció négy üzemmóddal:
– 1. üzemmód – kemény fa (bükk, tölgy, nyír furnér rétegelt lemez) vágására tervezve;
– 2. mód – közepes keménységű fa megmunkálásához (éger, hárs);
– 3. mód – puha fához (fenyő, luc) alkalmas;
– 0-adik üzemmód – műanyag és fém (rozsdamentes acél, alumínium, nem edzett acél, plexi) vágására tervezve, nincs ingalökete. Ezenkívül ez a mód a legmegfelelőbb az íves vágásokhoz. A szúrófűrészt a célnak megfelelően állíthatja be: gyorsan vágja le az anyagot nagy vágási pontosság nélkül, vagy lassú vágással kevesebb forgács keletkezik.

Az "Univerzális" termék jellemzői - 5. számú fotó

Megbízható

A sebességváltó fém háza gyorsan eltávolítja a hőt a szerszámmal végzett hosszú távú munka során, és az állórész és a rotor tekercseinek további lakkozása lehetővé teszi, hogy hosszú ideig elfelejtse a költséges javításokat, és hosszú ideig dolgozzon a szerszámmal. A szerszám talpa fröccsöntött alumíniumból készül, emellett acéllemezzel van megerősítve, ami a legtartósabbá teszi a teljes modellpalettán. A lemezt 6 csavarral rögzítjük az öntvényhez. A talpon nincs keresztléc, amely átfedi a vágási vonalat, ami lehetővé teszi a fűrész irányának vizuális ellenőrzését még gyorsabban és durvább vágásokat. Nagy előnyt jelent az íves vágásoknál is, amikor figyelni kell a jelölővonal irányát.

A "Megbízható" termék jellemzői - 6. fotó

Mobilitás

A szakemberek kívánságait figyelembe véve a JS-110S és JS-110SF modelleknél a hálózati kábelt 4 m-ig meghosszabbították. Ezenkívül a kábel nem akadályozza mozgását működés közben. Az idő megtakarítása érdekében a kábelen VELCRO szövetszalag található, így nem kell a kábelt a szúró fűrész körül tekercselni az egyszerű tárolás érdekében. Ehhez a modellhez vásárolhat egy BP-11J tokot, amely kompatibilis elektromos szúrófűrészeink összes modelljével. Neki köszönhetően sokkal egyszerűbb lesz a szerszám tárolása vagy szállítása.

A "Mobile" termék jellemzői - 7. fotó

Pormentes működés

A szerszám beépített csővel rendelkezik a porszívó csatlakoztatásához. Belső átmérője 35 mm, külső átmérője 40 mm. Ezzel időt takaríthat meg.

Többfunkciós
A beépített sebességszabályzó lehetővé teszi a kívánt sebesség kiválasztását a munka típusától függően. Például a fém fűrészelése minimális sebességgel történik, hogy ne melegedjen túl a fűrész és az anyag.

A "Por nélküli munka" termék jellemzői - 8. fotó

Szög vágás

Néha nehéz alkatrészeket kell csatlakoztatni vagy vágni kell. A szerszám akár 45°-os szögben is képes dolgozni. A talpon hornyok találhatók a szúrófűrész kívánt szögben történő rögzítéséhez.

A "Szögben vágás" termék jellemzői - 9. fotó
Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M JS-110SF Szúrófűrész” értékelése elsőként