DNIPRO-M JS-65LX Szúrófűrész

DNIPRO-M JS-65LX Szúrófűrész

21 500 Ft (16 929 Ft+ÁFA)

In stock

21 500 Ft (16 929 Ft+ÁFA)

Főbb jellemzők

 • gyors és egyszerű pengecsere szerszám nélkül
 • a munkaterület megvilágítása megkönnyíti a gyenge fényben való munkát;
 • beépített elágazócső porszívó csatlakoztatásához;
 • ingaütés a gyors munkavégzéshez;
 • bár a kirakós fűrész görbe vágáshoz készült, még az egyenes vágás során sem vezeti a reszelőt;
 • a hálózati kábel hossza 3 méter, és a szigetelés rugalmas gumiból készül, megvédi azt a megtöréstől alacsony hőmérsékleten;
 • kényelmes fogás az ergonomikus gumi markolatnak köszönhetően, amely csökkenti a fáradtságot és javítja a szerszám irányítását;
 • a bekapcsológomb zárja megakadályozza a fáradtság érzését az ujjakban hosszabb munka során;
 • a befúvóból származó levegő áramlása a kezelő arcától távolodik.

A JS-65LX szúrófűrész hasznos szerelési munkákhoz, laminált, parkettalapok, bélés, nyugágyak és hasonló anyagok fektetéséhez, nagy mennyiségben. A szúrófűrész motor ellenáll a rövid távú nehéz feladatoknak (65 mm-es fa kivágása “tiszta vágás” módban), de nem építéshez kapcsolódó nehéz munkákhoz készült. Számukra jobb a 110-1 sorozatú modelleket használni. A régebbi modellhez hasonlóan a JS-80LX, a JS-65LX szúrófűrészben a munkaterület megvilágítása és légáramlása valósul meg. Ugyanakkor a kirakósúly nem haladja meg a 2,4 kg -ot.

A szúrófűrész javított mechanizmussal rendelkezik a szerszám nélküli pengecseréhez, amely teljesen fémből készült. Megtakarítja a karbantartási időt, biztonságosabbá teszi és javítja a rögzítést. A munka után felmelegedett reszelő cseréjéhez nem kell várnia, amíg lehűl – csak nyomja meg a kart, és kijön a tartóból. Ezenkívül a védőpajzs dönthető vagy eltávolítható az irattartó egyszerű karbantartása érdekében.

A mechanizmus egyedisége abban rejlik, hogy külön mechanizmussal rendelkezik (rugós fém golyóscsapágy), amely ezenkívül rögzíti a fűrészlapot a szárban. Ez lehetővé teszi az egyenes vágás javítását a rögzítés nagyobb merevsége miatt.

A szerszám bekapcsológomb -zárral van felszerelve, amely lehetővé teszi a hosszú órás munkavégzést a gomb lenyomása nélkül. A talp helyet biztosít a hatlapú kulcs rögzítéséhez a vágási szög beállításához. Így mindig kéznél lesz.

Pormentes működés
A szerszám beépített csatlakozóval rendelkezik a porszívóhoz. Belső átmérője 35 mm, külső átmérője 40 mm. Ez takaríthat meg takarítási időt.

A szúrófűrész hengeres rúdtípust használ vezetőkkel, amelyek lehetővé teszik a vágás pontosságának növelését. Ezenkívül a műszer beépített LED-modullal ellátott lencsével rendelkezik, amely lehetővé teszi a munkát még rossz fényviszonyok között is. A fogantyútest gumírozott részekkel rendelkezik a szerszám jobb irányítása és a munka kényelme érdekében.

A munkaterület fújása egy kapcsolóval valósul meg, amely átirányítja a levegő áramlását a vágási területre, lehetővé téve annak jobb láthatóságát. Ha porszívót használ, ezt a funkciót ki kell kapcsolni.

A modell inga funkcióval rendelkezik, négy üzemmóddal, különböző anyagokhoz tervezve:

 • 1. mód: keményfa (bükk, tölgy, nyír furnér) vágása;
 • 2-1 mód: közepesen kemény fa (éger, hárs);
 • 3. mód: puhafa (fenyő, luc);
 • 0 mód: műanyag és fém (rozsdamentes acél, alumínium, edzetlen acél, plexi), nincs ingamozgás benne. Ezenkívül ez a mód a legalkalmasabb az alakvágásokhoz.

A szúrófűrészt személyre szabhatja az Ön céljának megfelelően – gyorsan vágja le az anyagot magas vágási minőség nélkül, vagy válasszon egy lassú vágást kevesebb forgáccsal.

A szerszám élettartamának növelése érdekében tűcsapágyat szereltek a sebességváltóba. A szerszám talpa 2 mm -es acélból készült sajtolással, amely ellenáll a mérsékelt terheléseknek és sokáig megőrzi tulajdonságait.

A kábel szigetelése elasztikus gumiból készült, amely alacsony hőmérsékleten védi a töréstől. A 3 méter hosszúság lehetővé teszi, hogy hosszabbító nélkül dolgozzon. 

A beépített fordulatszám-szabályozó lehetővé teszi a megfelelő sebesség kiválasztását egy adott típusú munkához. Például a fémet minimális sebességgel vágják, nehogy túlmelegedjen a reszelő és az anyag.

Bizonyos esetekben szükség van az alkatrészek nehéz összekötésére vagy a vágásra. A szerszám akár 45 ° -os szögben is működhet. A talpban hornyok vannak a szúrófűrész rögzítéséhez a kívánt szögben.

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M JS-65LX Szúrófűrész” értékelése elsőként