DNIPRO-M WM-39BC Automata heggesztőpajzs

DNIPRO-M WM-39BC Automata heggesztőpajzs

9 700 Ft (7 638 Ft+ÁFA)

In stock

9 700 Ft (7 638 Ft+ÁFA)

A Dnipro-M WM-39BC hegesztőálarcot úgy tervezték, hogy megbízhatóan védje a hegesztő szemét és arcát az infravörös és ultraibolya sugárzástól. Univerzális, mert bármilyen hegesztőgéppel használható: MMA, MIG, MAG / CO2, TIG. A legjobb a napi 2-3 órás kényelmes, fáradtságmentes munkavégzéshez.

• a maszk automatikus fényszűrővel van felszerelve, nagy válaszsebességgel – 1/10000 mp. és egy 90×35 mm méretű nézőablak;
• két független érzékelő folyamatosan követi az ívet, és biztosítja a szűrő időben történő elsötétülését;
• a fényszűrő magas osztályú optikával rendelkezik – 1/1/1/2, és tiszta, egyenletes képet közvetít torzítás nélkül;
• az árnyékolás foka simán beállítható a 9-13 DIN tartományon belül, és a fényszűrő automatikus ellenőrzési funkciója bekapcsoláskor meggyőződik arról, hogy a maszk megfelelően működik a munka megkezdése előtt.

A WM-39BC maszk köszörülési móddal rendelkezik. Ennek köszönhetően a fényszűrő működése kikapcsolható, ami lehetővé teszi a fém mechanikus feldolgozását a maszk eltávolítása nélkül (vágás vagy csiszolás).

 

A maszk teste nagy szilárdságú nylonból készül, amely környezetbarát és könnyű. Az anyag nem törik és nem deformálódik leesés esetén sem. Ezenkívül ez az anyag hőálló mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletnek. Ezért a maszk -5 és + 55 ° C közötti hőmérsékleten használható.

A szűrőt napelem és lítium elem táplálja. Érzékenységének és területének köszönhetően állandó akkumulátor töltést biztosít, amelyet 5000 órányi hasznos működésre terveztek. Ha szükséges, saját maga is kicserélheti.

Alacsony súlya (460 g) miatt a maszk minimális terhelést biztosít a nyaki csigolyákon, ami csökkenti a fáradtságot hosszan tartó munkavégzés esetén. Részletes beállításokkal a hegesztő önállóan beállíthatja a fejfedő szükséges paramétereit: az illeszkedés mélységét, a maszk szögét, az arctól való távolságot és a fej kerületének méretét. Ezenkívül a maszk rögzített helyzetben van felemelt állapotban, és további polikarbonát védőrétegekkel van kiegészítve.

 

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M WM-39BC Automata heggesztőpajzs” értékelése elsőként