DNIPRO-M WM-46 Automata heggesztőpajzs

DNIPRO-M WM-46 Automata heggesztőpajzs

9 700 Ft (7 638 Ft+ÁFA)

In stock

9 700 Ft (7 638 Ft+ÁFA)

Célja

A Dnipro-M WM-46 hegesztőmaszk védi a szemet és az arcot az ultraibolya és az infravörös sugárzás ellen hegesztés közben. A maszk minden típusú hegesztőgéppel használható: MMA, MIG, MAG / CO2, TIG. Ideális a kényelmes munkavégzéshez anélkül, hogy fáradtnak érezné magát napi 4-5 órában.

Főbb jellemzők

• A WM -46 hegesztő maszk automatikus fényszűrővel van felszerelve, nagy válaszsebességgel – 1/15000 mp. és egy 90×35 mm méretű nézőablakkal;
• két független érzékelő folyamatosan követi az ívet, és biztosítja a szűrő időben történő elsötétülését.
• a fényszűrő magas osztályú optikával rendelkezik – 1/1/1/2, és tiszta, egyenletes képet közvetít torzítás nélkül. Az árnyékolás foka simán állítható, és a fényszűrő automatikus ellenőrzési funkciója bekapcsoláskor meggyőződik arról, hogy a maszk megfelelően működik a munka megkezdése előtt.

Flex mód

Érdemes megjegyezni a “Grind” csiszolási mód jelenlétét, amelynek köszönhetően a fényszűrő aktiválása kikapcsolható. Ez lehetővé teszi a fémmegmunkálást, például vágást vagy csiszolást a maszk eltávolítása nélkül.

Funkcionális

A maszk használatának kényelmét az ívérzékelők érzékenységének szabályozása teszi teljessé. Segítségével beállíthatja a fényszűrőt a kényelmes munkavégzéshez bármilyen körülmények között: erős napon és gyenge fényben.

Egy másik jellemző a tompított késleltetési idő szabályozó jelenléte. Ez lehetővé teszi, hogy a fém hegesztés után időben lehűljön anélkül, hogy fénysugárzással károsítaná a szemet.

Táplálás

A fényszűrőt két AAA elem táplálja, amelyeket szükség esetén saját maga is cserélhet. A napelem akkumulátor kiegészítő áramforrásként működik.

Fokozott erő

A maszk teste nagy szilárdságú nylonból készül, amely környezetbarát és könnyű. Az anyag nem törik és nem deformálódik leesés esetén sem. Ugyanakkor hőálló mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletnek. Ezért a maszk -5 és + 55 ° C közötti hőmérsékleten használható.

Kényelmes munka

Alacsony súlya (480 g) miatt a maszk minimális terhelést biztosít a nyaki csigolyákon, ami csökkenti a fáradtságot hosszan tartó munkavégzés során. Részletes beállításokkal a hegesztő önállóan beállíthatja a fejfedő szükséges paramétereit: az illeszkedés mélységét, a maszk szögét, az arctól való távolságot és a fej kerületének méretét. Ezenkívül a maszk rögzített helyzetben van felemelt állapotban, és további polikarbonát védőrétegekkel van kiegészítve.

A hegesztés típusa MMA, MIG, MAG / CO2, TIG, CUT
Sötét állapot sebesség 1/15000 s (25 ° C -on)
Sötétedési fok világos / sötét állapotban 4 / 9-13 DIN
A szűrő optikai osztálya 1/1/1/2
Fényátmeneti sebesség 0,1-1 s
Anyaga poliamid
Szűrő mérete 110 x 90 x 9 mm
Látóüveg mérete 90 x 35 mm
Az érzékelők száma 2
Csiszolási mód van
Gyors elemcsere van
Az “érzékenység” és a “késleltetés” beállítása van
Napelem mérete alapértelmezett
Működési hőmérséklet tartomány -5 és + 55 ° С között
A súly 480 g
méretek 230×230х320 mm
Cikkszám: 80963003 Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M WM-46 Automata heggesztőpajzs” értékelése elsőként