DNIPRO-M WM-48 Automata heggesztőpajzs

DNIPRO-M WM-48 Automata heggesztőpajzs

14 300 Ft (11 260 Ft+ÁFA)

In stock

14 300 Ft (11 260 Ft+ÁFA)

Célja

A Dnipro-M WM-48 hegesztőmaszk védi a szemet és az arcot az infravörös és ultraibolya sugárzás káros hatásaitól a hegesztés során. Univerzális, és bármilyen hegesztőgéppel használható: MMA, MIG, MAG / CO2, TIG. A továbbfejlesztett fejfedőknek köszönhetően a munka kényelmes lesz egész munkanapon.

Főbb jellemzők

A WM -48 hegesztő maszkja automatikus fényszűrővel van felszerelve, nagy válaszsebességgel – 1/25000 s. A szűrő viszont a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • nagy nézőablak – 92×42 mm;
  • két független érzékelő folyamatosan követi az ívet, és biztosítja a szűrő időben történő elsötétülését;
  • a kép nagy tisztasága, függetlenül a dőlésszögtől és a megvilágítástól a munkaterületen az 1/1/1/2 osztályú, kiváló minőségű folyadékkristályos optika miatt;
  • garantált szemvédelem a szűrő automatikus ellenőrzési funkciójának köszönhetően – amikor be van kapcsolva, próba elsötétítés történik, ami jelzi, hogy a maszk készen áll a munkára.

Kényelmes munka

Alacsony súlya (480 g) miatt a maszk minimális terhelést biztosít a nyaki csigolyákon, ami növeli a kényelmet hosszan tartó munkavégzés során. Részletes beállításokkal a hegesztő önállóan beállíthatja a fejfedő szükséges paramétereit: az illeszkedés mélységét, a maszk szögét, az arctól való távolságot és a fej kerületének méretét, valamint két függőleges bilincset a térfogat-magasság tekintetében jelentősen növeli a fejfedő kényelmét. Ezenkívül a maszk rögzített helyzetben van felemelt állapotban, és további polikarbonát védőrétegekkel van kiegészítve.

Táplálás

A szűrő lítium elemekkel és napelemmel működik. Érzékenységének és megnövelt területének köszönhetően az akkumulátorokat folyamatosan töltik akár 5000 óra hasznos működés érdekében. Ha szükséges, saját maga is kicserélheti őket.

Funkcionális

A Dnipro-M WM-48 hegesztősisak kibővített funkcionalitással rendelkezik:

  • a szűrő sötétedési foka fokozatmentesen állítható;
  • az érzékelők érzékenységének sima beállítása lehetővé teszi a szerszám beállítását a kényelmes munkavégzéshez bármilyen körülmények között: erős napon és gyenge fényviszonyok között;
  • a szűrő sötétítésének késleltetési idejének beállítása, amely megvédi a fűtött fém fényes sugárzásától, amikor az ív már kialudt.

Flex mód

A “Grind” mód kikapcsolja a fényszűrőt, amely lehetővé teszi a fém mechanikus feldolgozását, például vágást vagy csiszolást a maszk eltávolítása nélkül.

Robusztus tok

A maszk teste nagy szilárdságú nylonból készül, amely környezetbarát és könnyű. Az anyag nem törik és nem deformálódik leesés esetén sem. Magas és alacsony hőmérsékletnek is hőálló. Ezért a maszk -5 és + 55 ° C közötti hőmérsékleten használható.

A hegesztés típusa MMA, MIG, MAG / CO2, TIG, CUT
Sötét állapot sebesség 1/25000 s (25 ° C -on)
Sötétedési fok világos / sötét állapotban 4 / 9-13 DIN
A szűrő optikai osztálya 1/1/1/2
Fényátmeneti sebesség 0,1-1 s
Test anyaga poliamid
Szűrő mérete 110 x 90 x 9 mm
Látóüveg mérete 92 x 42 mm
Az érzékelők száma 2
Csiszolási mód van
Gyors elemcsere van
Az “érzékenység” és a “késleltetés” beállítása van
Napelem mérete átfogó
Működési hőmérséklet tartomány -5 és + 55 ° С között
A súly 480 g
méretek 230×230х320 mm
Cikkszám: 80963004 Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„DNIPRO-M WM-48 Automata heggesztőpajzs” értékelése elsőként